OPSKRIFTER OG GUIDES

Jeg elsker at lave mad og stå i køkkenet

Jeg elsker at lave mad og stå i køkkenet for at tilberede nye retter, især når jeg kan dele mine opskrifter med andre. Når jeg står i køkkenet, er det for mig, en form for afslapning og min måde at koble af på i en travl hverdag. Jeg elsker også at prøve nye opskrifter af og eksperimenterer med råvarer, krydderier og smager mig frem til gode kombinationer.

Efterhånden som bloggen bliver fyldt med flere opskrifter, har jeg valgt at der på denne side vil være kategorier med de forskellige opskrifter. Det vil være mere overskueligt for dig som læser at finde en opskrift indenfor lige præcis den kategori du ønsker. Siden vil være i konstant udvikling eftersom jeg vil forsøge mig med flere nye retter og min liste med retter jeg skal prøve af er i konstant udvikling og den bliver længere og længere.

Jeg håber at siden vil være med til at gøre det mere overskueligt og nemmere for dig at finde hvad du mangler. Under hver kategori er der mange forskellige opskrifter og der kommer løbende flere til. Nogle af opskrifterne vil du kunne finde under flere kategorier, da det både vil kunne bruges til f.eks. morgenmad og dessert – og det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge eller udvikle opskrifterne, så de passer lige til dig. Du er også mere end velkommen til at spørge efter gode idéer til opskrifterne.

Leave a Comment