GLUTENFRI BURGERBOLLER MED MANDELMEL

Antal: 6 stk.
Tidsforbrug: 35 minutter

INGREDIENSER

100 g. smør eller margarine
150 g. mandelmel
2 tsk. bagepulver
6 æg
Salt

FREMGANGSMÅDE

Hvis du bruger smør skal det smeltes ved lav temperatur. Hvis du bruger fyldende margarine, så skal det ikke smeltes. Æggene skal blandes med det smeltede smør, så derfor skal smørret være kølet af. Så jeg vil anbefale at du som det første smelter smørret.

Kom æggene i en skål og rør dem sammen. Bland det smeltede smør i æggene. Bland herefter mandelmel og bagepulver i æggeblandingen. Rør blandingen sammen til dejen er ensartet.

Hæld dejen i formene. Sørg for at det bliver fordelt lige i alle 6 forme. Bag i en forvarmet ovn på 175 grader i 20 minutter. Hold øje med burgerbollerne, da de skal have max 20 minutter. I min ovn skal de kun have 15 minutter. Lad bollerne køle af og flæk dem inden de serveres.

ET PAR TIPS

Burgerbollerne kan sagtens fryses og tages op når de skal bruges. De kan også bages dagen før de skal bruges og stilles i køleskabet. Jeg har brugt disse forme til at bage burgerbollerne i.

Leave a Comment