ÆGGEKAGE MED RØGET SVINEMØRBRAD

ÆGGEKAGE MED RØGET SVINEMØRBRAD

Æggekage med røget svinemørbrad til 3 pers. En portion 369 kcal

8 æg – 696 kcal
195 g røget svinemørbrad – 214 kcal
185 g porre – 70 kcal
150 g friske tomater – 39 kcal
1 dl minimælk – 34 kcal
frisk timian
salt og peber
2 tsk olivenolie – 54 kcal

Tænd ovnen på 160 grader.

Skær svinemørbraden i små tern og svits på en pande i en smule olie. Porrerne skylles og renses. Skæres i skiver på 1/2 cm. Svits porrerne sammen med svinemørbraden på panden ved middel varme.

Slå æggene ud i en skål. Tilsæt mælk og pisk sammen med salt,  friskkværnet peber og timian.  Hæld æggemassen på den varme pande og lad den stivne i panden over svag varme i 10-15 min.

Skær tomaterne i skiver og fordel dem på toppen af æggekagen. Stil panden i ovenen og bag æggekagen færdig fra oven i 10 min., til æggekagen er helt sat og tomaterne er bagte.

Æggekagen serveres straks, mens den er varm.

Leave a Comment